Veelgestelde Vragen

Hier vind je de veelgestelde vragen. Heb je nog steeds vragen? Gebruik dan onze contactpagina.

Betaling en bezorging.

Je kan betalen via PayPal, via creditcard, via iDeal, Bancontact, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay en AfterPay.

Als je in Den Haag woont dan kan je gebruik maken van lokale bezorging, woon je buiten Den Haag dan kan je gebruik maken van de normale bezorgmethoden. Woon je buiten Europa? Dan kan je helaas niet via mij winkelen. Mocht het nou enorm storm lopen en de vraag is ZO groot, dan kan deze beslissing altijd nog veranderd worden.

Over ons.

Dat ben ik, Farijal. Ik ben in de 30 en voor de Coronacrisis werkte ik als vrijwilliger bij Stichting Kompassie. Daar werk ik nog steeds, maar mijn werkzaamheden staan op dit moment op stil omdat ik in een risicogroep zit. Verder werk ik als vrijwilliger voor de
Cliëntenraad Ambulant Youz, Plusminus en Veerkracht Centrale. Ik vind het fijn om mensen te helpen en om dingen te doen die mij in balans houden. Dat is één van de redenen waarom ik mijn eerste bedrijf, dit bedrijf, heb opgericht. 

Ik heb dit bedrijf opgericht omdat ik graag mensen zich goed wil laten voelen. Zeker in deze Coronacrisis waarin we leven hebben mensen behoefte aan betaalbare producten. Maar niet alleen dat, er zijn heel veel merken, maar ook mensen, die niet zo makkelijk aan de markt komen en ik ben van mening dat het soort webshop en community dat ik opricht dit veel makkelijker zal maken. Buiten dat is het gemak van online bestellen al breed aangetoond. Buiten dat word het steeds belangrijker voor mensen om producten te gebruiken die een lage klimaatbelasting hebben en daar wil ik graag mijn steentje aan bij dragen. Op deze manier van werken houd ik postbezorgers aan het werk, de mensen die producten bedenken en produceren, banken en mijzelf. 

Nee, er is geen fysieke winkel, maar wat er nog niet is, kan nog komen. Houd daarom de Nieuws pagina in de gaten.

In principe is een webshop 24/7 open, maar de telefonische en e-mail bereikbaarheid is op werkdagen van 13 u tot 21 u. Ook ben ik te bereiken via de chat en sociale media.

Producten en merken.

Dit is een webshop waar je schoonheid- en welzijnsproducten kan vinden. In de breedste zin van het woord. Mis je een productsoort? Neem Contact op.

Als reguliere merken kan je hier de merken Max & More vinden van de Action en Alvira ook van de Action.

Op zoek naar Dropship merken? Klik hier.