Duurzame Ontwikkelingsdoelen

3 - De producten in deze webshop bevorderen de gezondheid en het welzijn van de mens.
5 - Nog teveel mensen denken en vinden dat cosmetica iets is alleen voor vrouwen, maar niets is minder waar! In deze webshop zul je producten vinden voor een ieder die op zoek is naar schoonheid- en welzijnsproducten. Ongeacht of een bepaald product specifiek gericht is op een bepaald geslacht, in deze webshop ben je vrij om jij te zijn.
8 - Ik heb deze webshop in het leven geroepen omdat ik graag mee wil helpen aan de economische groei van Nederland en in het verlengde Europa.
10 - Er zijn ZOVEEL webshops in omloop en ook heel veel cosmetica producten die gewoon belachelijk duur zijn. In mijn webshop kan ik niet de laagste prijs garanderen, maar je zal hier geen producten vinden waar je meer dan 50 Euro voor zal moeten betalen. DAT kan ik wel garanderen. Hoe ga je winst maken hoor ik je vragen, dat komt vanzelf wel goed.
12 - Ik ben groot fan van ''regiften''. Mocht je nou een keer iets in deze webshop kopen en je denkt, ''Dit is toch niet helemaal wat ik zocht.'', in plaats van dat je het retour stuurt, geef het aan iemand cadeau! Uiteraard sta je nog steeds vrij om een product te retourneren, mits de verzegeling er nog op zit, vanuit hygiënisch oogpunt.
13 - Alle kleine beetjes helpen en ik hoop dat ik op mijn manier een steentje bij kan dragen om in actie te komen tegen klimaatverandering.
14 - De arme vissen en dieren in het water hebben het er maar moeilijk mee. Als het niet aan uitsterving ligt dan is het wel vervuiling in het water. Bij het uitkiezen van wat ik in het assortiment doe, zowel normaal als dropshipping, let ik op de ingrediënten en de manier van verpakking, voor zover het haalbaar is om zonder bepaalde ingrediënten en verpakkingsmaterialen te doen.
15 - Ook dier en mens op het land zijn belangrijk. Biologisch en lokaal als het kan, regionaal als het moet. In hoge uitzondering, zoals met dropshipping, is dit niet altijd even makkelijk.
17 - Deze webshop word gerund door 1 persoon en dat ben ik. Ik sta open tot samenwerking in welke vorm dan ook.